vi erbjuder följande tjänster

Vi hjälper dig med det mesta inom bygg och renovering. Vi gör väldokumenterade avslut och lämnar garantier på utfört arbete. Vi lämnar alltid en fast tidsplan och säkerställer att arbetet är klart i tid. Av oss får du vidare alltid en tydlig prisbild så att du enkelt kan överblicka slutkostnaden för byggprojektet.

nybyggnation/renovering

Vi hjälper dig att förverkliga dina renoveringsdrömmar, byta fönster, åtgärda taket, bygga ut, bygga nytt och mycket annat.

badrum

Vi utför rivning och sätter upp kakel och klinker i badrum på nytt. Vi innehar våtrumslicens och samarbetar med licensierade elektriker och VVS-montörer.

kök

Behov av att fräscha upp hemmet med nytt kök? Vi hjälper dig att förverkliga dina köksdrömmar.

snickeri

Våra skickliga snickare tar sig an allt ifrån att sätta dit den där sista listen till att ta ett helhetsansvar om du ska totalrenovera din bostad, såväl ute som inne.

golv

Vill du fräscha upp hemmet med nya golv? Vi utför både golvslipning och golvläggning.

målning

Ett mycket effektivt sätt att göra om hemmet är att måla om. Låt oss hjälpa dig vare sig det gäller invändig målning eller att göra om fasaden på ditt hus.

Behöver du hjälp att renovera?

få en kostnadsfri offert redan idag!

om oss

Vi hjälper dig att förverkliga dina badrumrumsdrömmar, renovera köket, byta fönster, åtgärda taket, bygga ut, bygga nytt och mycket annat.

Kontakt